Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2014. Június 09. 23:53, hétfő | Helyi
Forrás: sonline.hu

Különleges koncert: kompokon zenélt a Csík Zenekar

Különleges koncert: kompokon zenélt a Csík Zenekar

Hétszáz érdeklődő előtt a Balaton vizén Tihany és Szántód között, két összekötött kompon adott koncertet a Csík Zenekar.

Nem pihent a komp, mert összekötötték: a Csík Zenekar adott koncertet „telt ház”, azaz hétszáz érdeklődő előtt a Balaton vizén Tihany és Szántód között, két összekötött kompon. Ezzel kezdődött a Nagyon Balaton rendezvénysorozat, mely a tavalyival ellentétben (amikor augusztus 20-a köré szervezték a programokat) jóval több eseményt fog át, egészen októberig, a siófoki Halfesztiválig tart és éppen Siófokon folytatódik: a Fő téren, a víztoronynál óriáskivetítőn lehet követni a futball-világbajnokság meccseit.

A kompkoncert egyébként nemcsak a közönségnek, a Csík Zenekarnak is újdonság volt, végig mozgó vízi pódiumon még sosem léptek föl. Mondhatni: nagyon Balaton!

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 14:03, péntek | Belföld

Magyar filmek 1896-2021 címmel jelent meg filmtörténeti lexikon

A magyar filmkultúra 125 évének legfontosabb produkcióit ismerteti a Magyar filmek 1896-2021 című lexikon, amely a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadásában jelent meg.

2021. Október 22. 13:02, péntek | Életmód

Az eddig véltnél jóval több aszteroidával ütközött a Föld

Jóval több aszteroidával ütközött 3,5-2,5 milliárd évvel ezelőtt a korai Föld, abban az időszakban a becsapódások száma tízszer több lehetett az eddig feltételezettnél

2021. Október 22. 12:01, péntek | Belföld

Az arckrémek után a hajápolókat ellenőrzik

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) megbízásából ellenőrzik, hogy a samponok, balzsamok, hajregeneráló készítmények és hajfestékek csomagolásán joggal szerepelnek-e a natúr, bio vagy vegán megjelölések.

2021. Október 22. 10:58, péntek | Belföld

Tréleren szállított luxusautókat foglaltak le

A Bács-Kiskun megyei rendőrök lefoglaltak azt a két autót, amit a svájci hatóság keresett.