Városlista
2021. június 22, kedd - Paulina

Cégregiszter | Autósiskolák

Foki-Suli Autósiskola

8600 Siófok, Koch Róbert u. 6. (Krúdy Gyula Szk. iskola mellett)

Ha vezetni tanulna: Foki-Suli Már automata váltós oktatóautóval is!!

Foki-Suli Autósiskola


Minden egy kellemes téli napon történt, amikor az éppen még csak karrierjét tervező Pumb Nándor gondolt egyet, és elképzelte magát, mint egy menő autósiskola vezetője. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, belevág és hosszú papírmunkák és ügyintézés után 2007. február 21.-én kézhez kapta a FOKI-SULI Autósiskola képzési engedélyét, amin kezdetben csak a motor és a személyautó kategóriák szerepeltek.

Mára azonban annyira kinőtte magát a cég, hogy nemcsak a környék legtöbb oktatóját alkalmazza, de már teherautó és busz oktatással is büszkélkedhetünk.


Oktatóink sokszínűsége garantálja a tanulók jókedvét, magabiztosságát és a jövőben a kellemes emlékeket, amikért érdemes visszatérni egy újabb kategória erejéig.


Tanfolyamaink helyben zajlanak, az iskola tantermében, ahol nem csupán a szokásos falitáblák, tablók és képek vannak, hanem az oktatók projektoros kivetítéssel is segítik a vezetni vágyó tanulókat. Ezenkívül biztosítunk otthoni tesztezést és az irodában kreszkönyv is kapható.


A motor és a személyautó elméleti szakasza viszonylag rövid időszak, kb. 3 hét. A nyár kezdetével megkezdjük azonban a nyári intenzív, 2hetes elméleteinket, amely heti 4 alkalmat jelent.


Sikeres elméleti vizsga után lehet választani oktatót vagy autót, kinek ki vagy mi a szimpatikus. Majd még 2 sikeres vizsgát kell tenni és az autósiskola rézén túl is vagyunk. Célszerű már a gyakorlati vezetés közben érdeklődni az oktatónál a vöröskeresztes tanfolyam kezdete iránt, aminek végén szintén vizsgázni kell. Erre a tanfolyamra jelentkezni szintén az irodában jelentkezési lap kitöltésével lehet, a fizetés ebben az esetben is csekken történik. Ezek után már egyenes az út a jogosítvány felé, melyet postai úton fog megkapni a tanuló.


A nagyobb kategóriák (teherautó, busz) is hasonlóképp működnek, a teherautó elmélete vesz több időt igénybe, kb. 1hónapot, de persze ezen is lehet gyorsítani, illetve előnyben vannak azok a jelentkezők, akik valamelyik tárgyból (Szerkezettan, Biztonságos üzemeltetés vagy Munkavédelem) mentességet kapnak. A teherautó esetében a vezetés egy 14 tonnás MAN-on történik, ennél 3 gyakorlati vizsga van, pótkocsi és busz esetében szintén. Következő kategóriára a kipostázott vizsgaigazolással lehet jelentkezni. A busz (D) és a teherautó pótkocsival (CE) kategóriák elméleti és gyakorlati ideje is rövidebb, mindössze 1 hét.


Tegyük fel, hogy mégse megy minden terv szerint és becsúszik egy sikertelen vizsga. Mi a teendő ilyenkor?! Előszöris be kell fizetni a pótvizsgadíjat, amihez vagy csekket kell kérni vagy az irodában készpénzzel is lehet fizetni. Ezek után az iskola lekéri az új vizsgát és kezdődhet az újabb vizsga.


Hát így zajlik egy jogosítvány megszerzése!


Ezeken kívül lehetőség van a nagy kategóriákban a támogatott képzésre, amire a Munkaügyi Hivatalnál kell rákérdezni, majd ha a támogatást megkapta a tanuló, bejön jelentkezni, leadja nekünk a Hivatalnál kapott papírokat és innentől mi átvesszük az ügyintézést, a tanulónak csak a vizsgák sikerességére kell figyelni.


Amiért még Minket válassz:

napi kapcsolatban állunk a Hatósággal, ami azért jó mert bármikor tudjuk intézni a vizsgáidat vagy egyéb ügyeidet!

Ügyfélfogadásunk reggeltől szinte estig tart, ezenkívül az Iskolavezető telefonon könnyen elérhető, megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen megtalálható.

Ügyfélfogadásunkat az eddigiekhez képest délelőttökkel és pénteki nyitvatartással is bővítettük a nyárra, bármilyen kérdéssel, kéréssel nyugodtan térj be, amikor épp arra jársz!


Minden kedves jelentkezőt várunk szeretettel!


Üdvözlettel, Foki-Suli Autósiskola

 

Fotók

Foki-Suli Autósiskola
Foki-suli1
Foki-Suli Autósiskola
Foki-suli2

kapcsolat