Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 18. 13:40, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

VV Cristofel elhitte, hogy ő egy igazi sztár

VV Cristofel elhitte, hogy ő egy igazi sztár

Hiába esett ki az elsők között a ValóVilágból, hiába utálja őt mindenki a villában, a kubai macsóként emlegetett srác még mindig azt hiszi, hogy róla szól az RTL valóságshow-ja.

Most épp arra készül, hogy beviszi a gonoszt a luxusbörtön falai közé.

Hétfőn ismét megtelik az egykori villalakók zsivajával a luxusbörtön, ugyanis az összes, korábban kiesett villalakó visszaköltözik néhány napra. Sokan ezt a rövid időt arra használják, hogy tisztázzák a korábban felmerült félreértéseket, azonban akadnak olyanok is, mint például Cristofel, aki már most őrült bosszún töri a fejét.
- Mivel mindenki utál engem, mert irigyek rám, ki fogok szúrni az összes játékossal. Be fogom paprikázni a vécé kilincsét, hogy amikor használja valaki, csípje szét mindenét. Úriemberként fogok bemenni, hogy mindenki azt higgye, szerény vagyok, másnap pedig felkiáltok, hogy előbújtam a pokolból - nevetett Cristofel, aki annak ellenére, hogy ráhajtott barátnőjére, Petivel szeretné ideje nagy részét tölteni, hiszen állítása szerint vele tudja véghezvinni őrültségeit.

VV Gergő visszaköltözése a hátrahagyott levele miatt fokozhatja a villa hangulatát.

- Ugyan Serivel lezártuk a kapcsolatunkat, viszont a búcsúlevelem kivágta nála a biztosítékot. Az én részemről már nincs mit tisztázni, viszont a legutóbbi párbajon kiderült, ő ezt még nem tekinti megbeszéltnek - árulta el az Új Ásznak az alfahím, aki biztos benne, hogy Seherezádé mielőbb alkalmat fog keríteni a diskurzusra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.