Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 15. 09:46, szerda | Helyi
Forrás: http://www.sonline.hu

Szamoránsky után Drávai is a Balaton-parton köthet ki

Szamoránsky után Drávai is a Balaton-parton köthet ki

Gőzerővel dolgozik az NB I-es nőikézilabda-bajnokságban szereplő Siófok KC vezetősége azon, hogy a következő idényre ütőképes együttest alakítson ki.

A Ferencváros fiatal, korosztályos válogatott jobbszélsője, Lukács Viktória is az élvonalbeli Siófok KC-Galerius Fürdő kézilabda csapatához igazolt. Lukács – a műtéten áteső Pastrovics, Dajka és Deáki trió után – a negyedik, aki a zöld-fehér klubtól a Balaton partján kötött ki. A tizenhét éves játékos ebben szezonban öt meccsen – Kiskunhalas, DVSC, Fehérvár KC, BSE, Veszprém – 13 gólt dobott az élvonalban, a még zajló NB I/B csoportos bajnokságban pedig húsz találkozón 103 találatnál jár a nyugati csoportban szereplő zöld-fehérek második csapatában.

A siófoki klub ugyan még nem jelentette be, de úgy tudjuk az új tréner Vlagyimir Golovin a beálló Szamoránsky Anikó mellett Drávai Gyöngyit is szívesen „magával hozná” Kiskunhalasról. A korábban kétszeres magyar bajnok, junior Eb-ezüstérmes, 23 éves átlövő Drávai a hatodik helyen záró halasi klubban 83 találatig jutott, ebből harminckettőt büntetőből.

A balatoniakhoz kapcsolódó hír, hogy a felnőttek tizedeik, a juniorok ötödik helye után az ifjúsági együttes a hetedik helyen zárta a bajnokságot miután az 5-8. helyért zajló rájátszásban Zámbó Tibor edző fiataljai kikaptak a BSE együttesétől, majd legyőzték a Dunaújvárost és a Békéscsabát is.

Címkék: siófok kc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.