Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 29. 09:23, kedd | Helyi
Forrás: balatonipolgar.hu

Somogyiak a legjobb strandbüfék között

Somogyiak a legjobb strandbüfék között

A legkedveltebb tóparti éttermek után a legjobb balatoni halsütödék és lángossütők 2014-es toplistáját is közzétette a Magyar Konyha című szaklap.

Eszerint a legfinomabb halat Balatonalmádiban sütik.


A top 10-es rangsorba öt somogyi került két balatonszemesivel, az András Büfé, dobogós helyen áll, továbbá egy siófoki, lellei és egy fonyódi árusnál is minőségi halat ehetünk.

A tapasztalatok szerint a legtöbb helyen hekket fogyasztanak az emberek, de sokan keresik az autentikus fajtákat: a keszeget és a süllőt is. A magazin összeállítása szerint a legfinomabb lángost pedig Széplaki Lángos Büfénél kapni.

Ebbe a rangsorba is felkerült egy szemesi, de az ínyenceknek érdemes ellátogatni Balatonvilágosra, földvárra vagy Zamárdiba egy minőségi falatért.

somogytv.hu

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.