Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 18. 21:57, kedd | Helyi
Forrás: travelo.hu

Siófok legtipikusabb épületét ünneplik

Siófok legtipikusabb épületét ünneplik

Érdemes kimerészkedni vízből és eltávolodni egy kicsit a parti partytól a hétvégén Siófokon. A víztorony körüli téren ugyanis nagy hepaj várható június 22. és 24. között.

Siófok legtipikusabb épületét ünneplik a hétvégén. Június 22. és 24. között a város hangulatos főterén felállított színpadon egész nap koncertek, gyerekprogramok, táncbemutatók várják azokat a turistákat, akik kimerészkednek a vízből.

A programban számos zenekar lép fel, többek között a tervek szerint Szabó Eszter és Kontor Tamás duettje, koncertezik az idők során egy taggal kibővült Roy&Ádám Trio, és a gyulafirátóti rapper, Sub Bass Monster is. A fesztivál látványos eseményének ígérkezik a légtornászok faltánca. A Siófok városát 150. születésnapja alkalmából köszöntő testvérvárosok közül Franciaországból Sant-Laurent-du-Var a Compagnie Corps et Danse műsorával képviselteti magát, a németországi Waldheim városa pedig fúvószenekarával lép fel a fesztiválon. Részeletes program található az esemény honlapján.

Ha valakit nem izgatnak fesztiválok, annak is érdemes felkeresnie a siófoki víztornyot, mert az éjjel-nappal nyitva tartó épület tetejéről fantasztikus panoráma nyílik nemcsak a városra, de a Balaton északi partjára is.

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése