Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Április 05. 23:30, szombat | Helyi
Forrás: sonline.hu

NB II: csak döntetlenre futotta a Siófoktól

NB II: csak döntetlenre futotta a Siófoktól

A második félidőt végigtámadta a Siófok, ám Pál, Dajic, Waltner és Nagy is sorra hagyta a ziccereket, a feljutásért hajtó balatoniaknak meg kellett elégedniük egy döntetlennel.

Csak döntetlenre futotta a balatoniaktól a kieső helyen álló kozármislenyiek ellen, a labdarúgó NB II-ben. A Kozármisleny tavasszal már a hatodik pontját szerezte Siófokon. Ezzel a döntetlennel a siófokiakhoz hasonlóan a baranyaiak sem mennek semmire, mindkét együttesen csak a három pont segített volna.

A siófokiak a tavasszal első alkalommal nem tudtak gólt lőni, pedig ziccer volt rengeteg a mérkőzésen. Nagy Dániel kétszer is majdnem gólpasszt adott, ám Pál és Dajic sem tudott élni a lehetőséggel.

Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, ám a másodikban egyértelműen a somogyiak akarat érvényesült, ám Holczer eszén ezúttal nem sikerült túljárniuk. Az utóbbi a vendégek legjobbja volt Dajic fejesénél például hatalmas bravúrt mutatott be, Ivancsics, Pál és Bogáti lövéseit is biztosan fogta, ahogy Waltner gyenge kísérletét is. Kollégájának, Tajtinak ezzel szemben semmi dolga nem volt, illetve egy Tóth lövést kellett védenie kilencven perc alatt!

FGSZ Siófok – Kozármisleny FC 0-0 (0-0)
Siófok, Városi Stadion 300 néző. Vezette: Kiss N.

Siófok: Tajti – Kiss Zs., Tímár, Fehér, Pécseli – Nagy D., Fülöp, Ivancsics, Pál A.(Gárdos 81.p) – Bogáti (Dajic 63.p) – Horváth P. (Waltner 76.p) Edző: Horváth Károly.
KFC: Holczer – Kiss M., Fellai, Petrók, Vattai – Kovács D. (Toricska 57.p), Oláh, Kovács T. – Fitos, Tóth D. (Varga B. 87.p), Nagy M.(Cziráki 69.p) Edző: Eduardo Almeida.

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése