Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Szeptember 01. 22:30, vasárnap | Helyi
Forrás: http://www.sonline.hu

Mentőhelikopter az M7-esen: halálos baleset Siófoknál

Mentőhelikopter az M7-esen: halálos baleset Siófoknál

Egy autó és egy kamion ütközött össze az M7-esen. Az autóban utazó egyik nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

– Közlekedési baleset történt vasárnap reggel az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 98+400-as kilométer szelvénynél (Siófoknál) – tájékoztatott Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. – Az elsődleges információk szerint egy almát szállító kamion haladt a külső sávban, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – egy mögötte érkező személygépkocsi „utolérte” és a kamion hátsó részébe csapódott. Az autóban négyen utaztak, a sofőr sérülés nélkül vészelte át a balesetet. Egy nőt, aki beszorult a roncsba, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni. A baleset két másik sérültjét – anyát és lányát – kórházban ápolják.

– A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben – tette hozzá Méhes Dóra. – A helyszínre érkezett mentőhelikopter miatt (húsz percig) teljes pályazárásra is sor került.

A rendőrök a forgalmat a 98-as kilométer szelvénynél – Siófok-Sóstónál – leterelték a 7-es főútra, majd aki az autópályán szerette volna folytatni útját, a 105-ös kilométer szelvénynél – Siófoknál – visszatérhetett.

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára