Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Március 25. 14:20, kedd | Helyi
Forrás: siofokinapilap.hu

Hozták a kötelezőt a Horváth-legények

Hozták a kötelezőt a Horváth-legények

A Magyar Labdarúgó Bajnokság másodosztályának szombati találkozóján, a hazai pályán játszó FGSZ Siófok csapat 2:0-ra győzte le a kiesés ellen harcoló Kisvárda együttesét.

Nagy lendülettel kezdte a mérkőzést a vendég gárda, Fodor András lévén, már a 2. percben veszélyeztették a siófoki kaput. Az összecsapás 10. percétől, azonban fokozatosan átvette az irányítást a hazai csapat, amely Nagy Dániel és Pál András révén, leginkább a széleken vezette támadásait és pontrúgásokból próbált előnyt szerezni. A folyamatos támadások, végül gólt eredményeztek siófoki oldalon, a 33. percben Pál Andrást buktatták a tizenhatoson belül a nyírségi védők, így büntetőhöz jutott a Balaton-parti gárda.

Novák Alexisz magabiztosan értékesítette a tizenegyest. A második félidőt is a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vendégek kezdték jobban, folyamatos nyomás alatt tartva a somogyi csapatot. Horváth Károly a mérkőzés 73. percében, két támadószellemű játékost küldött pályára Bogáti Péter és Gárdos András személyében, mellyel a hazai csapat sokkal támadószelleműbb felfogásban kezdett el futballozni, és sorra alakította ki a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket. A 84. percben Horváth Péter léphetet ki ziccerben hazai oldalon, a rossz ütemben érkező vendég kapus, Nacsa Péter csak szabálytalanul tudta megállítani a támadót, így újabb büntetőt végezhetett el a Siófok, melyet Novák Alexisz a léc alá bombázott. A Balaton-partiak öröme, azonban nem lehet felhőtlen, ugyanis a Dunaújváros idegenben 2:1-re legyőzte a Sopron együttesét, így folytatódhat a versenyfutás a második helyért.

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.