Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Június 05. 19:56, szerda | Helyi
Forrás: http://www.sonline.hu

Horváth Károly marad a kiesett Siófok vezetőedzője

Horváth Károly marad a kiesett Siófok vezetőedzője

Búcsúzott az első osztálytól az FGSZ Siófok labdarúgócsapata, ám az élet nem állt meg a balatoni együttesnél.

A héten megkezdődött a játéktér teljes felújítása; a pálya új gyepszőnyeget kap, illetve kiépül egy vízelvezető rendszer is. A beruházás a társasági adó terhére valósul meg, melynek befejezési határideje június huszonnegyedike. A következő szezonban már egy kiváló minőségű pályán játszhatnak az egycsoportos másodosztályban. Hogy kik alkotják azt a csapatot, egyelőre nem tudni...

Az élvonalban szerepelt játékosok közül ugyanis Kurucz Péter, Melczer Vilmos, Gál András, Fejes András, Kecskés Tamás és Nyári Tibor iránt is van érdeklődés és akadnak persze olyanok is – Kiss Máté, Windecker József –, akik kölcsönben játszottak. A Sonline válaszolva Horváth Károly elmondta: továbbra is ő marad az FGSZ Siófok vezetőedzője.

– A lejárt szerződésű labdarúgókkal folyamatosan egyeztetünk – mondta a vezetőedző, aki immár Mihalecz István nélkül dolgozik tovább. – Lejárt a szerződése és mivel önálló munkára vágyott nem került sor annak meghosszabbítására.

A Sonline információi szerint Mihalecz István nagy valószínűséggel – a több volt siófoki labdarúgót is foglalkoztató – Ajka együttesénél dolgozik a következő szezontól.

Címkék: siófok foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: