Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Augusztus 27. 07:00, szombat | Kék hírek
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság

Gázolaj tolvajok rendőrkézen

Gázolaj tolvajok rendőrkézen

Rendőrségi infók Somogyból

Kaposvár

Csoportos garázdaság miatt indult büntető eljárás a Kaposvári Rendőrkapitányságon egy nő és két lánya ellen, akik a gyanú alapján augusztus 25-én 17:00 órát követően Kaposváron a Honvéd utcában bántalmaztak egy hölgyet, aki ennek következtében könnyebb sérüléseket szenvedett. A bántalmazás kiváltó oka vélhetően a két család gyermekei között lévő rossz viszonyra vezethető vissza.

 

Kaposvár D-K-i városrészében egy lakóház udvarában tetten érte augusztus 25-én 19:00 órát követően a Kaposvári Rendőrkapitányság Felderítő Alosztályának kutyás egysége azt a 43 éves helybeli férfit, aki átmászott egy családi ház kerítésén, ahonnan motor alkatrészeket és szerszámokat akart ellopni. A férfi ellen, aki a rendőröket látva még megpróbált elszaladni lopás vétség kísérlet miatt indult büntető eljárás.

 

M7

Elfogták az SMRFK Balatonvilágosi Autópálya Alosztály munkatársai augusztus 26-án 00:00 órát követően az M7-es autópálya 95-ös km szelvényénél azt a két román férfit, akik a gyanú szerint nem sokkal előtte egy közeli benzinkútnál parkoló magyar kamionból gázolajat loptak el kb. 100 liter mennyiségben. A járőrök szolgálatuk során arra figyeltek fel, hogy egy férfi egy román rendszámú terepjáróba üzemanyagot tölt egy kannából, majd mikor meglátta a rendőröket a kannát eldobva elsétált a járműtől. A férfit és társát feltartóztatták a járőrök és a benzinkút melletti parkolóban hamar megtalálták azt a kamiont is, amelyből a tolvajok a gázolajat lefejtették.

 

Siófok

Különös vendégre lett figyelmes augusztus 25-én a délelőtti órákban egy balatonföldvári ház lakója. Az idős hölgy a szomszédos szobában egy vele hasonló korú nőt pillantott meg, aki a szekrények között kutatott. A tulajdonos hangosan azonnal kérdőre vonta a hívatlan vendéget, hogy mit keres a lakásában, de a tolvaj nem tudott elfogatható magyarázatot adni. Az időközben értesített Balatonföldvári Rendőrőrs munkatársai elfogták a zalaegerszegi 74 éves nőt, és gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett kísérlete miatt.

 

BVRK

Lopott vízibiciklit tartóztattak fel a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság földvári őrsének munkatársai augusztus 25-én 16:00 órát követően a Szántód előtti vízterületen. A strandeszközön tartózkodó 4 kereki, és egy csömöri fiatalról kiderült, hogy nem csak az előző napokban ellopott vízibicikli, hanem egy szántódi kishajóról való lopás is a számlájukra róható, amelyből használati tárgyakat tulajdonítottak el. A 14-18 év közötti fiatalokat gyanúsítottként hallgatták ki a Siófoki Rendőrkapitányságon az általuk elkövetett lopások miatt.

 

 

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Sajtószolgálat



 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.