Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Június 28. 20:52, péntek | Helyi
Forrás: http://www.sonline.hu

Fradi–Siófok: négy balatoni játékost gyanúsít az ügyészség

Fradi–Siófok: négy balatoni játékost gyanúsít az ügyészség

Négy siófoki labdarúgót, T. Zoltánt, P. Szabolcsot, K. Zoltánt és G. Andrást gyanúsítja a a Központi Nyomozó Főügyészség.

A magyarországi bundabotrány kapcsán újabb nyomozás is indult az elmúlt hetekben. A Nemzetisport értesülései szerint a fogadási csalásokkal kapcsolatban indult legfrissebb eljárás során vizsgálják az idén tavasszal a Puskás-stadionban rendezett – 4–2-es Fradi győzelemmel zárult – Ferencvárosi TC–FGSZ Siófok összecsapást is. Az ügyészség négy, a balatoni klub színeiben pályára lépő játékost – T. Zoltánt, P. Szabolcsot, K. Zoltánt és G. Andrást – gyanúsít a nevezett találkozó eredményének befolyásolásával.

A sportnapilap értesüléseit a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője is megerősítette. Nagy Andrea szóvivő elmondta, T. Zoltánt, P. Szabolcsot, K. Zoltánt (aki nem azonos a fogadási csalásokkal kapcsolatos korábbi eljárás gyanúsítottjával) és G. Andrást gyanúsítják azzal, hogy gazdálkodó szervezettel szembeni kötelezettségszegést követtek el, amivel részt vettek a találkozó eredményének manipulálásában. A gyanúsítottak tagadták az ellenük felhozott vádakat, szabad lábon védekezhetnek. A csalók célja az volt, hogy minél több gól szülessen a meccsen.

– Hozzánk semmiféle hivatalos megkeresés nem érkezett az üggyel kapcsolatban, én is a sajtóból értesültem erről – mondta kedden munkatársunk kérdésére Horváth Károly, az FGSZ Siófok vezetőedzője.

A találkozó jegyzőkönyve
Ferencvárosi TC–Siófok 4–2 (1–1)
Budapest, Puskás Ferenc Stadion. 5500 néző. Vezette: Erdős
Ferencvárosi TC: Jova – Jovanovic (Perics, 6.), Gyömbér, Besic, Sváb – Somália, Józsi, Leonardo (Birtalan J., 90.), Csukics, Aborah – Böde. Vezetőedző: Ricardo Moniz.
Siófok: Kurucz – Fehér Zs., Tímár, Takács Z., Fejes – Pál Sz., Windecker (Kiss Z., 81.), Kecskés (Gál, 55.), Nagy T., Melczer V. (Menyhárt, 84.) – Dajic. Vezetőedző: Horváth Károly
Gólszerzők: Böde (11., 54., 65.), Leonardo (89.), ill. Tímár (26.), Melczer V. (71.)

Címkék: siófok foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.