Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Február 17. 14:25, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Forintra megveszi szőke nője szerelmét Alekosz

Forintra megveszi szőke nője szerelmét Alekosz

Nem engedheti meg magának, mégis százezreket költ barátnőjére a valóságshow-hős.

Alekosz annyira odavan kedveséért, hogy bármikor képes belefeledkezni a drága meglepetések vásárlásába, hiszen Betty öröme minden anyagi nehézség miatt kárpótolja.

- Élvezem, hogy egy olyan szép lány, mint Betty, engem akar. Ha meglepem valamivel, akkor látom rajta, hogy még jobban szeret! Teljesen igaz, hogy a pénz boldogít, ezzel el lehet érni a legtöbb dolgot. A párom sosem volt követelőző, de ha drága dolgokat kap, akkor olyan aranyosan tud örülni, hogy nem tudok betelni az érzéssel. Engem a boldogsága ösztönöz arra, hogy elhalmozzam őt, ez olyan, mint az apai szeretet, hiszen mégiscsak 20 éves. Százezer forintos ajándékokkal lepem meg alkalmanként - mesélte az Új Ásznak az okostojás, aki elárulta, hogy sokszor többet költ, mint amennyit megengedhet magának.
- Legutóbb egy szuperokos iPhone-t kapott tőlem, ugyanis internetfüggő, így mindig a világháló közelében lehet. A héten elviszem őt Bécsbe, hiszen sosem járt még külföldön, csak ezt megelőzően Erdélyben, ami hatalmas élmény volt számára. Betty még a tengert sem látta, ezért ha kitart mellettem, és együtt leszünk még a nyáron, akkor azt is megmutatom neki. Az ékszerektől annyira nincs odáig, de az éttermeket imádja, így gyakorta elviszem egy-egy gasztronómiai túrára - mondta a napilapnak Alekosz.

- Akarva-akaratlanul, sokszor a kelleténél mélyebben a zsebembe nyúlok. Nem azért költekezem, mert megtehetem, hanem mert egyszerűen nem tudok ellenállni Bettynek. Vannak olyan esetek, amikor érzem, hogy túl sokat költök, és vissza kellene venni a lendületből, de az, hogy velem van, mindenben kárpótol - tette hozzá a görög hős.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.