Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Augusztus 29. 19:46, péntek | Helyi

Egy siófoki vállalkozó keresi a pénzét a volt rendőrkapitányt támogató újság tulajdonosán

Egy siófoki vállalkozó keresi a pénzét a volt rendőrkapitányt támogató újság tulajdonosán

Bírósági ítélet már született, pénz még mindig nincs. Lassan egy éve fut a pénze után egy siófoki vállalkozó, mintegy másfél millió forinttal tartozik neki a Balatoni Hírmondó kiadója.

Régóta hallani pletykákat a városban, hogy a Balatoni Hírmondó kiadója és ügyvezetője több vállalkozásnak tartozik, most jelentkezett az egyikük. Egy siófoki vállalkozó keresett meg bennünket (név és cím a szerkesztőségben) azzal, hogy lassan egy éve tartozik neki a Balatoni Hírmondó kiadója a ProDGImpex Kft.

A volt rendőrkapitány kampányát támogató újság kiadója a vállalkozói díjat nem fizette meg, ezért a vállalkozó a bírósághoz fordult, az ügyet a Siófoki Járási Bíróság ez év májusában tárgyalta. A tárgyaláson a ProDgImpex Kft. részéről senki sem jelent meg. A bíróság, bírósági meghagyást bocsátott ki, amelyben kötelezi a céget a vállalkozói díj és a perköltségek megfizetésére.

A kiadó emberei eltűntek a siófoki vállalkozó elöl, de a városban továbbra is kiadják lapukat, kampányt támogatnak és tisztességről beszélnek, valamint mindenki mást lopással és hazugsággal vádolnak. Természetesen a siófoki vállalkozó hiába várta a pénzét, közben július elején végrehajtás alá került az ügy, de persze, azóta sem történt fizetés.


Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.