Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2011. Szeptember 11. 12:55, vasárnap | PR

Akik folyamatosan fejlődnek...

Akik folyamatosan fejlődnek...

Nemrégiben jelentősen átalakult és egyben kibővült a siófoki Team-Comp Kft. Dózsa György utcai szaküzlete, a labdarúgó stadionnal szemben.

Akik folyamatosan fejlődnek...

Team-Comp Kft. –

Számítástechnika, Irodatechnika Szaküzlet és Szerviz

- Nemrégiben jelentősen átalakult és egyben kibővült a siófoki Team-Comp Kft. Dózsa György utcai szaküzlete, a labdarúgó stadionnal szemben. Ez a szemmel látható fejlődés is azt igazolja, hogy a cég – ellentétben több hasonló profilú siófoki vállalkozással – nem a megszűnés, hanem a folyamatos fejlődés, fejlesztés irányában halad.

- A vállalkozás a 80-as évek közepén, egy hobby szinten indult számítástechnikai tevékenységből, a 90-es évek elejére magánvállalkozásként öltött hivatalos formát. – meséli, mintegy igazolva a bevezetőben tett ténymegállapításunkat Turjányi Tamás cégvezető. Az egyre bővülő ügyfélkörnek köszönhetően folyamatosan növelni kellett a dolgozói létszámot és az üzlethelységet, majd a további fejlődés érdekében 1997-ben gazdasági társasággá alakultunk át. Jelenlegi telephelyünkre 2000-ben költöztünk, ahol az évek során több átalakítást, bővítést végeztünk el. Mára a kezdeti 80 m2-es épületből, egy közel 300 m2-es, minden igényt kielégítő üzlet és szerviz alakult ki.

- Az évek során a hasonló cégek közül sokan igyekeztek megújulni, fennmaradni, azonban ez csak keveseknek sikerült. Önök – minden jel szerint – sikerrel vették az akadályokat, inkább megerősödtek, s ebben a szegmensben a térség legjelentősebb vállalkozásává váltak.

- Igen. A folyamatos tevékenységi kör bővítésének köszönhetően egyre több Ügyfél tisztel meg minket bizalmával. 20 évvel ezelőtt még elég volt számítógépeket „árulni”, ez ma már nem elegendő. Az elmúlt időkben az informatika mindennapi életünk részévé vált, a felhasználók igénye folyamatosan növekszik, és mi ezzel szeretnénk lépést tartani. Ezért napjainkban fényképezőgépeket, Csatlakoztunk a BestByte országos üzlethálózathoz, mely kiemelkedő termékkínálatával és áraival. Több ismert márkának is kiemelt forgalmazói és garanciális szervize vagyunk.

- A kereskedelem mellett milyen szervizszolgáltatásokat kínálnak?

- A szolgáltatási körünk ugyancsak széles. Többek között számítógépek, monitorok, notebookok, nyomtatók, fénymásoló gépek javítása, karbantartása. Egy komoly beruházás eredményeképp, elektronikai szervizünkben például notebook-ok, LCD monitorok és TV- k alkatrész szintű javítását műszerészeink egy speciális forrasztó állomás segítségével a számítógépek navigációs mellett rendszereket nyomtatókat, és tábla fénymásolókat, PC-ket is digitális forgalmazunk. a környéken egyedülállóan itt helyben el tudják végezni. Az Ügyfeleink nyomtatási költségeinek csökkentése érdekében továbbra is foglalkozunk lézernyomtató és fénymásoló kazetták újratöltésével. Egyre jobban nő az igény az internetes megjelenésre, így vállaljuk weboldalak egyéni igény szerinti készítését és folyamatos karbantartását is.

- A folyamatos fejlődés elengedhetetlen, ezt Önök is nagyon jól tudják és alkalmazzák. Milyen újdonságokról tud beszámolni?

- Eddigi online számítástechnikai kereskedelmünk mellett nemrég indítottuk be irodaszer webáruházunkat, ahol Ügyfeleink mindent megtalálnak, ami egy iroda működtetéséhez szükséges, a ceruzától a tisztítószereken át az irodagépekig a magánszemélyek és a nagyvállalatok számára egyaránt. A régióban egyedülállóan megnyílt OKI nyomtató bemutatótermünk, ahol érdeklődőink nemcsak megtekinthetik, de ki is próbálhatják a kiállított otthoni, vagy nagyteljesítményű irodai készülékeket is.

- Milyen fejlesztéseket terveznek a közeljövőben?

- Jövőbeni terveink között szerepel a dolgozók szakmai továbbképzése és a technikai háttér folyamatos korszerűsítése. Szeretnénk Ügyfeleinkkel személyesebb kapcsolatotkialakítani, problémáikra hatékonyabb megoldást találni. Ezzel kapcsolatban minden építő jellegű ötletet és kritikát szívesen fogadunk.

Elérhetőségeink:

8600 Siófok, Dózsa Gy. u. 10.

Telefon: 84/510-222, 20/344-9335

http://www.teamcomp.hu

e-mail: info@teamcomp.hu

Meghívó nyílt napra:

Ezúton szeretnénk meghívni Önt, családját és munkatársait a ”Mindent a szemnek, mindent a kéznek” elnevezésű nyílt napunkra! Szeptember 15-én egész napos termékbemutatókkal, kipróbálási lehetőségekkel, meleg étellel és hideg itallal várunk minden kedves Érdeklődőt. Minden Résztvevő nyereményjátékban vesz részt, ahol több értékes tárgy mellett, főnyereményünk egy 100.000,- Ft értékű OKI színes lézernyomtató lesz!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről