Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Július 08. 11:32, péntek | Kék hírek
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság

A járművek elé rohangált, megmentették

A járművek elé rohangált, megmentették

Rendőrségi hírek

Fonyód Rendőrkapitányság

A Balatonlellei Rendőrőrsre érkezett bejelentés július 5-én az esti órákban, hogy Balatonlellén az Arany János utcában egy zavart viselkedésű hölgyet láttak, aki az úton elhaladó autók elé futkos.

Helyszínre kiérkező körzeti megbízott biztonsági intézkedés keretében orvosi segítséget kért a vélhetőleg mentális problémákkal küszködő hölgynek, akit a mentőszolgálat kórházba szállított. Az időben érkező lakossági bejelentésnek és a rendőri intézkedésnek köszönhetően sikerült megelőzni egy esetleges személyi sérüléssel járó közlekedési eseményt.

 

Siófok Rendőrkapitányság

A Siófoki Rendőrkapitányság járőrei július 5-én az esti órákban Siófokon az Erkel Ferenc utcában végeztek ellenőrzést, mikor egy előttük 30-40 méterre hirtelen megálló járműre figyeltek fel. A gépkocsihoz lépve, annak vezetőjén az alkohol fogyasztás jeleit látták és ezt a tényt támasztotta alá a vezetővel szemben alkalmazott elektromos alkohol szonda pozitív eredménye is. A személyt ezért ittas vezetés gyanújával az orvosi ügyeletre vérvétel céljából előállították.

 

Balatoni Vizirendészeti Rendőrkapitányság-Siófok

Hirtelen vált üzemképtelenné annak a kishajónak a motorja, amelyről segélykérés érkezett július 5-én a kora délutáni órákban a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére. A hajó Siófok előtti területen a parttól mintegy 800 méterre haladt, mikor üzemzavar miatt leállt a motor és ezt követően a rajta lévő személyeket a hajóval együtt a Balatonföldvári Vízirendészeti Rendőrőrs hajóvezetői egy közeli kikötőben biztonságba helyezték.

 

Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.