Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Augusztus 08. 13:25, csütörtök | Helyi
Forrás: siofokinapilap.hu

Sokáig zárva lesz a Kőröshegyi Völgyhíd egyik sávja

 Sokáig zárva lesz a Kőröshegyi Völgyhíd egyik sávja

A viadukt egy szakaszán a szerdai baleset miatt annyira megégett az útburkolat, hogy ki kell cserélni. Ez hosszú ideig eltart. Amíg nem készül el, addig Letenye felé félpályás lesz az útzár.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tájékoztatása szerint a kárfelmérést követően lehet pontosan megmondani, hogy mennyi ideig kell zárva tartani az útpálya egy részét a Kőröshegyi Völgyhídon az M7-es autópálya Letenye felé tartó oldalán.

Amint arról a KaposPont beszámolt: a hídon egy teherautó defektet kapott szerda hajnalban, ennek következtében gumiabroncsdarabok szóródtak szét az úttesten. Az út megtisztítására kiérkező útellenőr kocsijába eddig tisztázatlan körülmények között belehajtott egy román rendszámú kamion, s elsodorta a gépkocsi előtt tartózkodó ellenőrt. Az ellenőr súlyosan megsérült, a kocsija pedig kigyulladt.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta, az úttest szükségessé vált javítása miatt várhatóan egy hónapig marad a félpályás lezárás, így a forgalom csak a külső sávban haladhat.

Bényi Gyöngyi, az autópálya-kezelő szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, a kiégett útellenőri autó alatt megégett az útburkolat, amelyre nem lehet forgalmat engedni. A hibát valószínűleg burkolatcserével javítják ki, ezt terveztetni kell - mondta, hozzátéve: jelenleg a kárfelmérés zajlik, pontosabb információkat ez után lehet mondani.

kapos.hu

Címkék: siófok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén